Image Background

Kis- és nagykereskedések

Kis- és nagykereskedések

Kis- és nagykereskedések

Képzeld el, hogy a kis, és nagykereskedésedben minden folyamatot látsz: az egyedi árakat, árcsoportokat, akár üzletenként, és akciónként. A beszerzés teljes életútját: nem csak azt tudod meg egy pillanat alatt, hogy honnan, mikor, mennyiért szerezted be a terméket, alapanyagot, hanem ha szeretnéd egyetlen mozdulattal megrendelheted ugyanattól a beszállítódtól, ugyanazt, és még a határidőre sem te emlékszel. 

Képzeld el, hogy az összes kiskereskedelmi egységed minden eladását látod, és tudod ellenőrizni ezért optimálisan tudsz gyártani, gyártattatni, mindamellett, hogy tudod, melyik terméked hol helyezkedik el a termékpiramisodon.

Képzeld el, hogy emellett pontosan ismered a teljes raktárkészletedet, tudod éppen mi van fogyóban, vagy mi van beragadva, ezért optimálisan tudod kihasználni a raktáradat, miközben a rendszerünk, akár készletgazdálkodásra is alkalmas, és dinamikusan reagál minden, a cégedet érintő változásra.

Ez csak a kis, és nagykereskedőknek ajánlott ügyviteli rendszerünk néhány speciális funkciója: ennél sokkal nagyobb segítségedre lehetünk.

Kattints, találkozzunk, ismerd meg a speciálisan neked készült rendszerünket.

További kiegészítő modulok