Kiegészítő modulok

Kiegészítő modulok

Kiegészítő modulok
Kiegészítő modulok

Kiegészítő modulok

Az ügyviteli rendszerünk több olyan – előre elkészített, a rendszeredbe könnyen beleilleszthető - modullal kiegészíthető, mely hasznos lehet a cégednek. Összegyűjtöttük neked a legkedveltebb, leghasznosabb modulokat, melyek segíthetik optimalizálni a céged működését.

Válaszd ki azt, amelyikre szükséged lehet az alapmodulokon kívül, és működj magasabb hatásfokon.

Követeléskezelés

A követeléskezelés modulunk az összes kiállított számládat „észben tartja”, és egy – általad definiált - folyamatba helyezi. Figyeli a nem lejárt, és a lejárt esedékességű számlákat, ha kell felszólítást küld (akár fizetésit, akár késedelmi kamatosat), betartja és betartattja az összes törvényi lehetőségedet, jogszabályokat, egészen addig, hogy elkészíti az ügyvédi felszólítást a notórius nemfizetőknek.

 

Beszerzés tervezés

A beszerzés/tervezési modult a céged olyan (virtuális) „beszerzője”, aki nem csak arra figyel, hogy meglegyen a folyamatos ellátottságod egy adott termékből, hanem figyeli az elmúlt évek trendjeit, a szezonalitást, a raktárkészletedet, a vevői igényeket (a vásárlásokat) ezzel tartja alacsonyan az elfekvő készletedet, miközben optimálisan csúcsra járatja a toptermékeket, ezért maximális hatásfokon tartja a beszerzésedet.

 

Vonalkódos mobil adatgyűjtők

A vonalkódos mobil adatgyűjtő – amely egy adott raktári ponthoz irányítja a raktárost, aki így időt spórol meg, és a hibalehetősége is nullára csökken - modul a raktározásban, a raktárosnak nagy segítség, mert azon keresztül  pontosan tudni fogja, melyik termékből mennyi darabot kell előkészítenie, ezzel gyorsítani fogja a munkát. A vonalkódos mobil adatgyűjtő segítségével még soha ilyen könnyű nem volt a raktározás.

 

Workflow (ticketing rendszer)

A workflow modulunk egy munkafolyamat irányítás: azért hasznos, mert az általad megtervezett munkafolyamatokat fogja végig kísérni a kezdő lépéstől az utolsó lépésig, úgy, hogy a beépített ellenőrzőpontokon megvizsgálja és méri a munkafolyamat hatékonyságát, illetve minden pillanatban rálátsz, akár egyszerre több munkafolyamatra is a segítségével, és mindig, minden esetben közbe tudsz lépni, ha arra szükség van.

 

HR kontrolling

A HR kontrolling modulunkkal a munkatársaid teljesítményét, aktivitását tudod mérni, értékelni. A modul segítségével növelni tudod majd az eredményességüket (látni fogod, hol lehet, hol van hiba, esetleg hol van túlzó lazaság) optimalizálni tudod az egyes munkafolyamatoknál megállapított normákat, ezzel is hatékonyabbá tudod tenni a cégedet.

 

Webshop kapcsolat

A webshop kapcsolat akkor lesz neked hasznos, ha webáruházat (Unas, vagy Shoprenter) üzemeltetsz: ebben az esetben számtalan folyamatot tudsz majd gyorsítani, automatizálni (a felvitt termékeket, a leírásukat, az adataikat kiexportálhatod), miközben a modul előkészíti, és kiküldésre késszé alakítja a csomagjaidat: az automatizálás miatt pedig a webshopra fordított idő jelentősen csökkenthető.

 

Készlet analízis

A készlet analízis modul a lehető legpontosabban felméri, analizálja a készletedet: abban fog neked segíteni, hogy - ezen a modulon keresztül - látni fogod, hogy mi hozza a cégedben a bevételt. Segít észre venni mely termékekkel érdemes foglalkozni, melyek a gyorsan pörgő, jó árrésű termékek, és melyek a kevésbé érdekes, szinte felesleges áruk, így optimalizálni fogja a céged árukészletét is, miközben növeled a bevételedet.

 

Kérdőív generátor

A kérdőív generátor segítségével egy piackutató modult kapsz, melyben bármilyen űrlapot (kérdőívet) elkészíthetsz, és a kitöltése után a modul fel is dolgozza neked az egyes kérdésekre adott válaszokat, így mutat rá összefüggésekre, melyek segítenek az üzleti döntésekben.

 

Vevői látogatás modul

A vevői látogatási űrlap a vevőid látogatásakor, a kapott adatok elemzésében, és azoknak az adatoknak a feldolgozásában fog neked segíteni: pontosan tudni fogod melyik kolléga mennyi ideig volt az adott vevőnél, mennyire tudta tartani a túratervet, és mennyire hatékonyan tette ezt.

 

Cash flow modul

A cash flow modul a pénzeszközeidre figyel. Előre ismeri a várható bevételeket, a kiadásokat, így ezek függvényében akár hetekre előre megtervezheted a beruházásokat, vásárlásokat. A diagrammon azt is látod, hogy az optimista, a pesszimista, vagy a realista tervezések között milyen különbségek vannak, és azok hogyan hatnak a cégedre.

 

Kisboltos modul

A kisboltos modul akkor hatékony neked, ha több egységet üzemeltetsz, és az egyes egységeket akarod egymáshoz képest (és a raktárkészletedhez képest) optimalizálni: tulajdonképpen valós időben látod az értékesítést, a raktárkészletet, így minden változóra azonnal tudsz reagálni.

 

Árképző modul

Az árképző modul szállítói árból automatikusan képzi a vevői áraidat: akár termékszinten meghatározhatod, hogy milyen metódus, algoritmus mentén képezze az áradat, mindemellett felülbírálattal élhetsz, azaz a képzett árat elfogadhatod, vagy felülbírálod, akár a beszállítói kedvezmények, akciók, vagy árváltozások függvényében is.

 

Ajánlatot kérek!