A-Z Szoftver | Vállalatirányítás A-tól Z-ig

Főbb referenciáinkimage description

Agisys

Az Agisys munkáját az alapmodulunkon felül, rengeteg kiegészítő modulunkkal (raktározás, gyártás, kontrolling, beszerzés tervezés, adatgyűjtők) is segítjük, évek óta.

image description

Szabó Família Kft.

A Szabó Família Kft Háztartási gépalkatrészek kis és nagykereskedelmével foglalkozik: az alaprendszeren kívül használja a raktározási és készletgazdálkodási modulokat, kontrolling, készlet elemzések, webshop kapcsolatok modulokat, telefonos ügyfélszolgálatot, szerviz szolgáltatási modulunkat, így tökéletesítve a folyamataikat.

image description

Grabarics Építőipari Kft.

A Grabarics Kft. egy építőipari generálkivitelező cég, ahol a rendszerünk segít a saját- és bérelt építési segédeszközök, építőgépek, építőanyagok kezelésében, a nyilvántartásban, a mozgások követésében, foglalások kezelésében és (többek között) az építkezések során felhasznált építőanyagok teljes átláthatóságában is.

image description

DomiDór Kft (régebben Excell2000 Kft)

A Domi Dór minőségi nyílászárókat (külső, és belső) értékesít, és gyártat: a rendszerünk segítségével felügyeli a kivitelezési projekteket, a garanciális, és a jólteljesítési visszatartásokat, és kezeli, felügyeli a kiterjedt beszállítói kapcsolatok határidejeit, mérföldköveit.

image description

Metalloglobus Fémöntő Kft.

A Metalloglobus Fémöntő és Kereskedelmi Kft. kiemelkedő szerepet tölt be a hazai és külföldi színesfémek és félgyártmányok beszerzésében. Az ügyviteli rendszerünk segítségével felügyelik a gyártást, a készletelemzést, a könyvelést és most vezetjük be a kontrollingot.

image description

Soft Press Kft.

Soft Press Kft. szöveg

image description

PrintProdukció Kft.

PrintProdukció Kft. szöveg

image description

Displaygyár

Displaygyár szöveg