Image Background

Összeszerelő üzemeknek

Összeszerelő üzemeknek

Összeszerelő üzemeknek

Az természetes, hogy az ügyviteli rendszerünk segítségével, a teljes raktárkészletedet ismered. Az is, hogy pontosan tudod, miből kell rendelned, és miből van még elegendő a gyártáshoz. Talán az is, hogy a rendszer eltárolja neked a recepturákat, és nem csak azt tudod, hogy készült az adott alkatrész, hanem azt is, hogy hány alkatrészből, és azokat honnan, kitől, mikor, és mennyiért szerezted be.

Az A-Z ERP rendszerünkkel azonban azt is tudni fogod, hogy ki tudod-e szolgálni a beérkezett megrendelést: minden alkatrészed raktáron van-e (ha nincs, segít, hogy kitől rendeld meg, és mennyibe kerül) a rendszer automatikusan (és optimálisan, munkaerőigényre, és gépekre szabva) gyártásra bocsájtja, miközben te végigkövetheted a termék életútját az alkatrésztől a kifizetésig, a garanciákig. (Az ERP rendszerünk segítségével pontosan tudni fogod, ha garanciális javítás során, melyik alkatrészt honnan, és kitől vetted, így sokkal könnyebb lesz az esetleges reklamációkezelés is)

A rendszerünk természetesen figyel a kapacitásra, vizsgálja ez termék idő, és anyagi ráfordítását, és számtalan egyéb beilleszthető modullal segíti a vállalatirányításodat.

Segítünk optimalizálni a céged irányítását: kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

További kiegészítő modulok